5 dôvodov, prečo je autoškola KERUJ v Košiciach tým pravým „rychlokurzom“ v šoférovaní!

Ahoj budúci vodiči! Ak premýšľate, kde v Košiciach získať túto žiarivo ružovú kartu (áno, hovoríme o vodičáku), máme pre vás šťavnatý tip! Autoškola KERUJ je tu a prináša niečo, čo môžeme nazvať „vodičským kabaretom“. Poďme sa pozrieť na to bližšie:

 

  1. Legendárna reputácia v meste

KERUJ je v Košiciach tak známa, že by sme sa nečudovali, keby mala vlastný fan klub! Medzi absolventmi koluje legenda, že ich inštruktori majú čarovné ruky, ktoré vás naučia parkovať lepšie ako GPS s autopilotom.

 

  1. Inštruktori – Vodičské rockové hviezdy

V KERUJ to nie sú obyčajní inštruktori, sú to rockové hviezdy vodičskej scény! Máme dojem, že keby existovala ‚Top Chart‘ pre autoškoly, tieto legendy by boli stále na vrchole.

 

  1. Vozový park z budúcnosti

KERUJ je vlastne časová kapsula. Ich autá sú moderné, takže máte pocit, akoby ste jazdili vo vozidle z roku 3021. Kto vie, možno jeden z nich dokonca vie cestovať časom! (Ale vážne, autá sú top a mega bezpečné.)

 

  1. Flexi-hodiny pre zaneprázdnených

Pre všetkých, ktorí sú zaneprázdnení chytaním pokémonov, sledovaním seriálov alebo písaním statusov na sociálne médiá – KERUJ vám ide naproti! Flexibilné hodiny znamenajú, že môžete jazdiť medzi tweetmi a epizódami obľúbeného seriálu.

 

  1. Lokalita? Uprostred diania!

KERUJ nie je len autoškola, je to turistický hotspot! Nachádza sa v centre mesta, takže by sme sa nečudovali, keby tam okolo prechádzal mestský sprievod alebo karneval.

 

Záver

Tak čo hovoríte? Pripravení na jazdu života? Výcvik v autoškole KERUJ v Košiciach je viac ako len učenie sa jazde – je to divoká jazda plná zábavy a smiechu (a samozrejme vážnej výučby)! Tak odhoďte svoje zábrany, prihláste sa a pripravte sa na vodičský maratón s KERUJ!